Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beton Cire voor iedereen in NL en Belgie! We leveren top kwaliteit Beton Cire tegen de scherpste prijs en zeer eenvoudig te verwerken!

Beton Cire kant en klaar


Beton Cire kant en klaar is een beton cire die voor vrijweel iedereen toegankelijk is. U kunt deze (na even door te roeren) direct uit de emmer verwerken. Wij hebben alles al voor u klaargemaakt. De emmer is op kleur, in de juiste verhoudingen gemengd en meteen te verwerken. Een handleiding staat onder aan deze pagina.


Deze Beton Cire is toepasbaar op:

- vloeren

- trappen

- werkbladen/ aanrechtbladen

- tafels

- wanden

- meubels

- badkamerwanden


Breng altijd minimaal twee lagen Beton Cire aan. In een douchehoek raden wij u aan zelfs een extra laag Beton Cire toe te passen.

Gebruik altijd eerst een goede hechtprimer. Eventueel kunnen wij deze voor u meeleveren. In de douche of badkamer is het verstandig om een cementgebonden ondergrond te creƫren. Voor de douchevloer raden wij geen beton cire aan. dit in verband met eventueel stilstaand water


We maken onderscheid in drie varianten van de Beton Cire kant en klaar:

- Venetiaans (glad)

- Fijn

- midden grof

- grof


Standaard wordt deze uitgeleverd met een speciaal voor en door ons ontwikkelde hardwax. Deze is in de douche ook toe te passen, echter deze moet wel goed onderhouden worden. Als u een wat onderhoudsvriendelijkere douchecel wenst, is het aan te raden om een 2 componenten PU coating toe te passen.

Voor vloeren, werkbladen, wanden etc. is de hardwax een zeer kwalitatieve afwerklaag.


Handleiding Beton Cire kant en klaar.0